Skip to main content

Personvern

Personvernerklæring

Firmaopplysninger
Hegdahl-gården, Anne Mette Hegdahl. Orgnr. 989010557MVA
www.hegdahlgaarden.no
Kontakt informasjon:
Telefon nummer: +47 93008855
Epost adresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Juridisk adresse: Anne Mette Hegdahl, Kristofer Uppdalsgate 3, 7713 Steinkjer


Personopplysninger
Hegdahl-gården er en kulturkafe med enkel servering, arrangerer utstillinger og ulike kulturtilstelninger samt at vi leier ut lokaler til møter og festlige sammenkomster.
Nedenfor kan du lese om hvordan vi behandler dine personopplysninger. Med personopplysninger menes opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson, slik som fødselsnummer, telefonnummer, adresser, og liknende. 
Det er viktig for oss at du vet hva slags opplysninger som samles inn og hvordan vi håndterer ditt personvern. 


Hvilken informasjon har vi om deg?
Vi behandler og oppbevarer personopplysninger i forbindelse med kurs og markedsføringsvirksomhet. For å reklamere for våre tjenester bruker vi databasene til ulike markedsføringskanaler. Vi lagrer ikke informasjonen lengre enn nødvendig.
Slik bruker vi personopplysninger.


Opplysningene vi har registrert om deg bruker vi først og fremst for å informere deg om hva som foregår i kulturkafeen og om betingelser og avtaler i forbindelse med utleie av lokaler.
Vi behandler også opplysninger om deg når vi fakturer, gir deg tilbud og anbefalinger.
I tillegg behandler vi personopplysninger til følgende formål:
• Oppfylle rettslige plikter og pålegg fra myndighetene
• Kundeoppfølging og markedsføring


Ønsker du innsyn i opplysningene?
Du har rett til innsyn i hvordan vi behandler og lagrer dine opplysninger. Ønsker du å se hvilke data vi har lagret om deg eller hente dine data i et maskinleselig format, kan du sende en melding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Samtykke
Du kan selv velge om og hvordan du vil motta informasjon og tilbud fra oss. Et samtykke er bare gyldig hvis det er:
• Informert: Du har fått informasjon som gjør at du forstår hva du har samtykket til.
• Frivillig: Vi kan ikke kreve et samtykke, det er noe du velger å gi oss.
• Uttrykkelig: Du må gjøre en aktiv handling når du gir samtykket.
• Spesifikt: Det er spesifisert hva samtykket gjelder for.
Du kan alltid trekke dine samtykker tilbake ved å henvende deg til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Reservasjonsrett
Hvis du ikke ønsker tilbud fra oss, kan du reservere deg. Du velger selv om reservasjonen gjelder for epost, telefon, papirpost og sms.
Du vil fortsatt få informasjon som vi er pliktig til å gi deg, selv om du reserverer deg mot markedsføring.


Del/tips-tjenesten
Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.


Nyhetsbrev
Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

Motta nyhetsbrev

Besøksadresse

Kristofer Uppdalsgate 3, STEINKJER

TELEFON

Mobil: 0047 93008855

E-POST

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

ÅPNINGSTIDER

Onsdag og søndag: 11.00 - 15.00